Eladó ház Budaörs, 309.114.800 Ft, 420 négyzetméter
309,1148 mFt
Budaörs,
eladó ház
Méret:
420 négyzetméter
Szobák:
7 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz489952-3116804
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budaörs
Cím:
420 nm-es ház eladó Budaörs
Alapterület:
420 négyzetméter
Ár:
309.114.800 Ft
Ingatlan azonosító:
10498766
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
7 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
948
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Budaörsön, közel a XI. kerülethez, csendes, elegáns kertvárosi környezetben eladó egy kúria szerű, gyönyörű, de nem hivalkodó, kiemelkedő műszaki és esztétikai állapotban lévő 3 szintes családi ház.

A házba lépve az előszobát követően egy tágas fogadótérben találjuk magunkat. Innen jutunk a ház egyik legimpozánsabb részébe, a közel 4,5 m belmagasságú, 45 m2-es nappaliba, melynek egyik ékköve a fehér görög márványból készült fatüzelésű kandalló. A nappaliból az ápolt kertre nyílnak az ablakok, illetve egy hangulatos télikert zárja le, még közvetlenebb kapcsolatot teremtve a természettel. A fogadótérből a másik irányba indulva egy másik, kisebb "nappaliba" jutunk, illetve a tágas, Miele beépített gépekkel felszerelt konyhába. Egy kisebb szoba, tároló és egy WC található még a földszinten.
Az emeleten 4 tágas (háló)szoba, 3 fürdőszoba szolgálja az itt élők kényelmét.
Az alagsorban elsősorban a kiszolgáló helyiségek találhatók: tároló, mosókonyha, kazánház, mosdó, de itt találjuk a ház másik különlegességét, egy angol pub hangulatát idéző, közel 50 m2-es helyiséget, mely a tulajdonos igényei szerint számos célra használható.
A ház teljes egészére jellemzők a nagyívű, tágas terek, melyek az okos tervezésnek, helykihasználásnak és berendezésnek köszönhetően mégis otthonosságot sugároznak. Az ingatlan másik jellemzője az igényesség. Már az építés folyamán kiváló minőségű szanitereket, nyílászárókat, burkolatokat használtak, de a rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és karbantartásnak köszönhetően ezek a mai napig minőséget, stílust és eleganciát sugároznak.
A házban 2 tágas (külön kapus) garázshely található, de további 4-5 autó számára nyílik még beállási lehetőség. A szinte arborétum szerű kert padokkal, beépített öntözőrendszerrel, grillezővel, hangulatos ágyásokkal, hintával csábít pihenésre.
A ház akár bútorozottan is eladó, az új tulajdonos igényei szerint.
Számtalan dicsérő szót írhatnék még az ingatlanról, de a legjobb, ha a saját szemével is látja. Várom hívását!
Térkép
Érdeklődés
Bencze Mónika
Az értékesítő:
Bencze Mónika
DH Ürömi utca
+36-20-801-16-60
 
 
 
 
 
 
Küldés