Eladó ház Budapest II. ker, 79.000.000 Ft, 53 négyzetméter
79 mFt
Budapest II. ker,
eladó ház
Méret:
53 négyzetméter
Szobák:
1 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz529468-3549528
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest II. ker
Cím:
Budapest 2. ker.i 53 nm-es ház eladó
Alapterület:
53 négyzetméter
Ár:
79.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10333413
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
1 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
734
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
For English please scroll down!

Romantikus lakhely Hűvösvölgyben a Fazekas-hegy északi oldában örök panorámával eladó!

Meghittséget, védettséget, buja növényzetet kínál ez a telek Hűvösvölgy központjától nem messze, háttérben sziklafallal, előtérben Máriaremetétől a Hármas Határ hegyig elnyúló zavartalan kilátással.

A sziklafalban még egy saját kis 6 nm-es barlang is található, ahol a gyerekek is, a bor is hűsülhet meleg nyári napokon. Gyümölcsfák, diófák kínálják terméseiket a nyári kerti összejövetelekhez.

A ház 1968-ban épült, felújítva 1990-ben és 2000-ben volt , összközműves, fűtése, melegvíz ellátása kombi cirkóval és radiátorokkal megoldott. Födéme vasbetongerenda, salaktárcával.

Az 58 m2-es ház előszobájából nyílik a 2 egymásba nyíló szoba (12 és 20 m2-es), sarokablakokkal, DK és D-i tájolással. Az előszobából nyílik továbbá a fürdőszoba, valamint az étkező és a mellette lévő konyha. A konyha teraszkapcsolattal rendelkezik, amelyen keresztül a hátsó kertbe lehet kijutni.

A telek beépíthetősége 15%, így az 58 nm-es ház alapterülete 110 nm-re bővíthető, 7,5 m építménymagassággal.

Az ingatlan közel helyezkedik el Hűvösvölgy központjához, gyalogosan megközelíthető a tömegközlekedés végállomása, valamint a közelben lévő boltok, orvosi rendelő, bölcsődék, óvodák, iskolák, de autóval könnyen elérhető a Gyarmati Dezső uszoda, sípálya, francia iskola és egyéb intézmények.

Amennyiben egy meghitt, romantikus otthonra vágyik, egy védett zugra a nagyvárosban, jöjjön, nézze meg, mit tud ez az ingatlan kínálni.

Abban az esetben ha nem felújításban gondolkodik, a telek adottságai - beépíthetősége, elhelyezkedése - megfelelőek egy új ingatlan építésére is.

Romantic home with panoramic view in Hűvösvölgy is for sale!


The sheltered location of this lot offers protection and intimacy with a panoramic view over the neighbouring hills and mountains.

Exuberant vegetation adds a cozy touch to the yard with fruit trees to be harvested in fall.


The house was built in 1968, got renovated in 1990 and 2000 and it is connected to public utilities. Heating and hot water are being provided by gas boiler and radiators. The slab is reinforced concrete with slag concrete tray.

The house has 2 rooms, kitchen, bath and a small back porch with yard connection and it needs full renovation.

In case you are considering expansion or a complete remodeling/rebuilding of this house, the site coverage is 15%, building height is 7,5 m which qualifies for the construction of a 110 sqm , two storey building.


What the seller loves about this home is its location: it offers all the amenities of a big city within walking distance (shopping areas, post office, schools, kindergartens, doctor's offices and public transportation) in a quiet and tranquil environment.
Térkép
Érdeklődés
Thomas Annamária
Az értékesítő:
Thomas Annamária
DH Ürömi utca
+36-30-222-91-40
 
 
 
 
 
 
Küldés