Eladó lakás Budapest VI. ker 47 990 000 Ft

Leírás

Budapest 5. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Stollár Béla utcánál ELADÓ egy 41 m2-es, költözhető állapotú - igény szerint felújítható - 3 m-es belmagasságú, 1. emeleti lakás.

Tájolása NY-i, udvari nézetének köszönhetően csendes. Jelenleg egy tágas (20 m2-es) szobából, szintén kényelmes méretű, 10 m2-es konyhából, külön WC-ből és fürdőből, továbbá egy háztartási helyiségből, kamrából és előszobából áll. A lakás egy zárt lépcsőházból közelíthető meg. Költözhető állapotú, de egy felújításnak köszönhetően igazi gyöngyszem varázsolható belőle.

A ház 1938-ban épült, portálja, kapubejárata, félkördomborművekkel díszített, sóskúti mészkőlapokkal kirakott homlokzata különleges, egyedi. Felújítása már korábban megtörtént, de lakói azóta is féltve őrzik az épület szépségét
A reprezentatív előcsarnok mennyezetig rózsaszínű ruskicai márvánnyal burkolt falainak köszönhetően varázslatosak a fények, a kő szinte tükörként viselkedik. A padló burkolata fehér márvány, a lépcső közepén a járófelület piros szőnyeg helyett divatos új anyagot, piros gumibetétet kapott.

Ha Ön egy kisebb, csendes, ugyanakkor a belváros szívében található értékőrző ingatlant keres elérhető áron, igényes házban, megtalálta! További információért és a megtekintésért várom hívását!

Lakás részletei

Ár: 47 990 000 Ft
Méret: 41 négyzetméter
Azonosító: 11294432
Irodai azonosító: LK097168-4369670
Cím: Eladó 41 nm-es lakás Budapest 6. ker.
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: udvari
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép