Eladó lakás Budapest I. ker, 57.900.000 Ft, 70 négyzetméter
57,9 mFt
Budapest I. ker,
eladó lakás
Méret:
70 négyzetméter
Szobák:
1 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk510751-3373781
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest I. ker
Cím:
Budapest 1. ker.i 70 nm-es lakás eladó
Alapterület:
70 négyzetméter
Ár:
57.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10498739
Emelet:
magasföldszint
Szobák száma:
1 + 1
Fűtés jellege:
konvektoros
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
ÖRÖK ÉRTÉK !

Reggeli a kertben? Történelmi környezetben, a MÁTYÁS TEMPLOM és a BATTHYÁNY tér között félúton gyalogosan is pár percre ELADÓ egy klasszikus, saját tulajdonú 70 nm-es, 2 szoba, hallos lakás.

A ház különlegessége a csendes, madárcsicsergős, kőfallal körülvett intim belső kert - igazi gyöngyszem a Vár alatt. Az 5 lakásos társasházból felfelé található a budai vár, lefelé pár percre pedig a Batthyány tér és a Metro.

A lakás a magasföldszinten van, az ablakai a kertre néznek, és akár közvetlen kertkapcsolat kialakítása is lehetséges. Követség van a szomszédságában, az utca csendes, ódon hangulatú. A lakás megkímélt, persze korszerűsíteni lehetne, de akár azonnal is költözhető. A lakással azonos szinten található még egy tároló, melyből a saját, zárható rész 6 nm. Birtokba adása gyorsan kivitelezhető.
BEFEKTETÉSNEK IS KITŰNŐ, hiszen ezen a helyen mindenkor sétálnak külföldiek, és ez a hely mindig különleges lesz Budapesten, ugyanakkor ez egy csodás otthon is, ahová nagyon jó érzés hazajönni.FOREVER VALUE !! Reduced price!
Breakfast in the garden close to the Castle area? In a historical environment, halfway between the MATTHIAS CHURCH and the BATTHYÁNY square, a classic 70 sqm, 2 bedrooms and hall flat private property is FOR SALE.

The specialty of the house is the intimate interior garden surrounded by a wall made of stone - a real gem below the Castle. From the 5-apartment house upstairs is the Buda Castle, while Batthyány square and the Metro are minutes away too.
The apartment is on the ground floor, with windows overlooking to the garden and even open a direct garden connection is possible. There is an embassy in the neighborhood, the street is quiet, and has a classical feeling. The apartment is spared, but it could be modernized, but it is possible to move immediately as well. On the same level at the apartment there is 6 sqm storage.

Possession of property can be done quickly.
It is also great for investing, as this place remains always a unique location of Budapest, but it is also a wonderful home where it feels good to come home.
Térkép
Érdeklődés
Bencze Mónika
Az értékesítő:
Bencze Mónika
DH Ürömi utca
+36-20-801-16-60
 
 
 
 
 
 
Küldés