Eladó lakás Budapest III. ker, 46.900.000 Ft, 60 négyzetméter
46,9 mFt
Budapest III. ker,
eladó lakás
Méret:
60 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk523808-3482188
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest III. ker
Cím:
Budapest 3. ker.i eladó 60 nm-es lakás
Alapterület:
60 négyzetméter
Ár:
46.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10241484
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
cirkó
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Felújított kétszobás lakás eladó az Amfiteátrum mellett! Csendes, déli tájolású, napfényes lakás. Pároknak, akár 1-2 kisgyerekkel is ideális választás! Tehermentes, azonnal költözhető!

Társasház:
Építés éve: 1907
Jó műszaki állapotú, az elmúlt években a következő felújítások történtek a térsasházban: Külső homlokzat felújítása részben, belső udvari homlokzat karbantartás, tető-szerkezet csere, teljes gázhálózat csere, villany-kapcsolótábla csere, körfolyosók újraburkolása, lift felújítás, csatorna strangok cseréje. A társasház rendelkezik megtakarításokkal.

Lokáció:
Egy utcányira a Duna-parttól, 300m-re a sétálóutcától, 500m-re a Kolosy tértől, iskola, óvoda, bölcsi, bevásárlás pár lépésre. A társasház közvetlen szomszédságában több étterem, kávézó van. Közlekedés szempontjából is kiváló. Fonódó villamos pár lépésre, Hév szintén ill. buszok.

Lakás:
Terület: 60 nm
Belmagasság: 3,3maszobákban (e felett szintén álmennyezet, ami kb. 40-50cm), a többi helységben 3m ami felett szintén álmennyezet van.
Fekvése: A 2 szoba déli, a konyha és előszoba északi fekvésű. A lakás nagyon világos és nagy belmagasság ellenére nagyon kedvező fűtésigényű köszönhetően a déli fekvésnek.
2009-ben történt meg a lakás teljes körű felújítása. A szerkezetig vissza lett bontva minden és innen lett újjáépítve, tehát nincs sehol egy régi cső, vezeték, burkolat, nem a régi padlóra lett ráburkolva, mint a legtöbb felújítás esetén. A felújítás saját részre készült és nem eladásra így a legtöbb építőanyagból, burkolatból magasabb minőség lett beépítve, mint a jelenleg újként árult lakásokba.

- A fűtési rendszer és meleg víz készítés kialakítás egy Vaillant turbós kombi gázkazánnal lett megoldva. A kazánhoz turbós kémény tartozik 80/80 rozsdamentes acélból ill a hőleadást Radel típusú lemezradiátorok (beépített termosztátos), fürdőben törölközőszárító radiátor biztosítja. Réz osztó-gyűjtő minden egyes radiátor esetén külön körrel. A fűtéscsövek ötrétegű alu/műanyag csövek. A kazán szerencsére a spejz helységbe lett betéve, így nem rondítja el a fürdőt a kazán + gázvezeték ill. egyéb csövek látványa.
- Hideg víz csőrendszer ötrétegű alu/műanyag rendszerre cserélve mindkét vízórától, vízóra előtt elzáró csapok beépítve. Falba épített WC tartály.
- Csatorna: A régi ólomcsövek mindenhol cserélve PVC csőre.

- Villamos és gyengeáramú hálózat: tömör réz vezetékek (világítás 1,5mm-es vezetékkel, dugaljak, 2,5mm-es vezetékkel, sütő / főzőlap 6mm-es vezetékkel szerelve) Kapcsolók, dugaljak: Legrand Valena. Természetesen új kapcsolótábla új biztosítékokkal és FI relével.
LAN, KOAX, telefonvezeték csatlakozók kiépítve mindkét szobába.
- Nyílászárók: Ablakok: Műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, minden ablakon redőnnyel ill. a két szoba 1-1 ablakán szúnyoghálóval. A konyha ablaka +1 réteg biztonsági üveget is kapott (a külső üvegréteg két üvegből áll, közte színtelen biztonsági fóliával).
Bejárati ajtó: Minőségi hőszigetelt fém, de furnér borítású biztonsági ajtó Trezor zár szekezettel! Ez nem a barkácsáruházakban kapható 80-100 ezer forintos ajtó, amit kb. 2 perc alatt ki lehet nyitni.
Beltéri ajtók: Dió színű, fóliás papírrácsbetétes ajtók.
- Burkolatok:
Meleg burkolat: 2,2 cm vastag tömör tölgyfa svédpadó. Nem az eredeti (vakpadlóra szegezett) parketta lett felcsiszolva, hanem egy teljesen új fapadló lett leragasztva az újonnan készült beltéri esztrich betonra.
A hidegburkolatok is mindenhol cserélve lettek: előszoba, konyha, spejz, fürdő, WC
- Szaniterek: A csapok magas minőségű kerámiabetétes Grohe csapok, mosdó, kád, WC: Alföldi Liner család.

- Teljes beépített konyhabútor minden beépített géppel. A konyhabútor IKEA-s. Tömör tölgyfa ajtófrontokkal (ilyet sajnos már nem ehet kapni), rozsdamentes fogantyúkkal.

Minden közmű egyedi mérésű: Víz, Gáz, Villany.
Térkép
Érdeklődés
Róth Mercédesz
Az értékesítő:
Róth Mercédesz
DH Ürömi utca
+36-30-993-89-91
 
 
 
 
 
 
Küldés