Eladó lakás Budapest XII. ker, 67.900.000 Ft, 69 négyzetméter
67,9 mFt
Budapest XII. ker,
eladó lakás
Méret:
69 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk057377-3708646
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XII. ker
Cím:
Budapest 12. ker.i 69 nm-es lakás eladó
Alapterület:
69 négyzetméter
Ár:
67.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10512877
Emelet:
tetőtér
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
A XII. kerületben, Németvölgyben, az Ugocsa utcában negyedik emeleti, két hálós, JÓ állapotú lakás eladó. Az ingatlan teljeskörűen felújításra került néhány éve, amely a villany-, víz- és gáz-vezetékeket is érintette, ezen felül a külső nyílászárók ki lettek cseréve, a belsők pedig egyedi módon lettek helyre állítva. A fűtés rendszert kombikazán biztosítja, de beszerelésre került egy légkondicionáló berendezés is.

A lakásba belépve egy tágas konyha étkezőbe érkezünk, amely a nappali közösségi tér funkcióját is remekül lelátja, ebből nyílik a két szoba, illetve a fürdő is. A kamra átalakításával egy második zuhanyzósfürdő is kialakításra került, egy család igényeit és kényelmét maximálisan kiszolgálja.

A ház az 1900 évek elején épült, szépen karbantartott a külső és a belső homlokzata, az udvar és a körfolyosók is kiváló állapotban vannak. A lakás a ház negyedik egyben zárószintjén található, ami azért jó, mert a felettünk lévő tetőtér felé bővüléssel, az ingatlan alapterülete akár 120 nm-re is növelhető.

A környék infrastruktúrája és közösségi közlekedése kiváló, nem csak teljes Buda, de a pesti oldal is rendkívül könnyen megközelíthető innen, akár átszállás nélkül is. Egy villamosmegállóra van a Déli-pályaudvar, sétatávolságban a MOM Park, vagy a böszörményi úti termelői piac is.

Megtekintés esetén, keressen bizalommal!
Térkép
Érdeklődés
Domonkos Anett
Az értékesítő:
Domonkos Anett
DH Ürömi utca
+36-30-308-11-79
 
 
 
 
 
 
Küldés