Eladó lakás Budapest XIII. ker, 100.000.000 Ft, 77 négyzetméter
100 mFt
Budapest XIII. ker,
eladó lakás
Méret:
77 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk468109-3461643
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XIII. ker
Alapterület:
77 négyzetméter
Ár:
100.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10288683
Emelet:
9. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
házközponti (egyedi mérővel)
Kilátás:
utcai
Építési év:
11-20 éves
Ingatlan leírás
AZ ÚJLIPÓTVÁROSI RÓMAI-KERT LAKÓPARKBAN LEGFELSŐ EMELETI PENTHOUSE JELLEGŰ LAKÁS 44 M2 PANORÁMÁS TERASSZAL ELADÓ!


XIII.kerület egyik közkedvelt újszerű lakóparkjában, a Római-kert Lakóparkban kínálunk eladásra amerikai konyhás nappalival+ hálóval rendelkező, 57, 5 m2 alapterületű PENTHOUSE JELLEGŰ lakást+44 m2 panorámás teraszt .

A házról:
A lakóház együttes a XIII. kerületben, a Cézár Ház szomszédságában, a 3-as metró vonalára esik. A lakóparkot alkotó nyolc ház és az azokat körülölelő hatalmas kertek 8000 négyzetméternyi területen fekszenek. A 380 lakás 50.000 négyzetmétert tesz ki. A komplexumban a legkülönfélébb méretű és típusú lakások állnak rendelkezésre: kezdve az egyszerű stúdióktól, a kertkapcsolattal rendelkező apartmanokon át a Penthouse luxuslakásokig. A lakók kényelmét szolgálja a több szintes, 400 férőhelyes garázs, valamint az éjjel-nappali biztonsági- és portaszolgálat is. A hatalmas kertben a gyermekek számára több játszótér is épült, melyek nagy zöldterületet és megannyi szórakozási lehetőséget kínálnak az itt lakó családoknak. Az utcaszint fölé nyúló, lépcsőzetesen kialakított kert, gyönyörű, zölden leomló zuhatag benyomását kelti. A kikövezett ösvények, a padok és a kertben csörgedező patak barátságos, kellemes hangulatot teremtenek.

A lakásról:
A tulajdoni lapon 57, 5 m2 +44 m2 terasz! A lakás 2017-ben lett teljeskörűen felújítva, mely során a tulajdonos a prémium minőséget tartotta szem előtt. Nagy igényeséggel választotta ki a Valentino járólapokat, a fürdőben lévő királykék Valentino csempéket, a konyhában a magasfényű olasz konyhabútorokat (hozzá a Franciaorszából hozatott mozaik csempét) ,a gyönyörű Versace ,és Martburg lemosható tapékat! Amerikai konyhás nappaliból, hálóból, külön fürdő, külön WC-ből álló lakás praktikus elrendezésű, rendkívül világos, délkeleti tájolású.Minden szobából kijárat nyíilik a teraszra, melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Szabadság -hegy és a város irányába!A lakáshoz tartozik külön helyrajziszámon lévő teremgarázshely és tároló is! (A garázs ára 5 MFt, a tárolóé 1, 5 Mft). Az ingatlan tehermentes, rövid határivől költözhető.
Térkép
Érdeklődés
Bogdán Róbert
Az értékesítő:
Bogdán Róbert
DH Ürömi utca
+36-70-280-56-15
 
 
 
 
 
 
Küldés